سفارش تبلیغ
صبا ویژن

ویژگی های یک مشاور خوب که هر کنکوری باید بداند

برنامه درسی استاندارد برای کنکور 

1- متناسب با سطح درسی و شرایط روحی داوطلب باشد.
2- برنامه‌ریزی درسی برای کنکور، مانند برخی از آزمون‌های آزمایشی باید دارای انعطاف باشد به‌گونه‌ای که در صورت وقع برنامه‌های از پیش تعیین نشده و اتفاقی نیز قابلیت ادامه و اجرا را داشته باشد.
3- اولویت‌های مباحث در آن رعایت شده باشد.
4-ساعات مطالعه برای هر درس مشخص‌شده باشد.
5-فعالیت‌های روزانه در نظر گرفته‌شده باشد و بیش‌ازحد فشرده یا متراکم خوانی نداشته باشد.
6- برنامه‌ای ویژه جهت استفاده از اوقات مرده داشته باشد. با توجه به ویژگی‌های برنامه‌ریزی برای کنکور و اهمیت نحوه اجرای آن توسط داوطلب، باید گفت که مشاور حرفه‌ای کنکور باسابقه و باتجربه باید توانایی‌های گفته‌شده را داشته باشد تا داوطلب موفق شود قدم‌به‌قدم با برنامه‌ریزی‌های مشاور خود پیشرفت داشته باشد نه پسرفت.

البته لازمه نتیجه گرفتن از برنامه ریزی کنکور دو چیز است: الف) خود را مقید به اجرای برنامه ریزی کنید. ب) در برابر سختی های مسیر تسلیم نشوید و میدان را ترک نکنید

متأسفانه هنوز این طرز فکر در بین داوطلبان وجود دارد که می‌گویند هزینه کردن برای مشاوره و برنامه ریزی کاری بیهوده و الکی است و برای قبولی در کنکور فقط باید آزمون رفت، کلاس رفت و از منابع خوب استفاده کرد! قطعاً این طرز فکر  آن‌هم برای کنکورهای  حرفه‌ای و مفهومی، کاملاً اشتباه است. درحالی‌که یکی از ویژگی‌های مشاور کنکور این است که داوطلب را از سردرگمی بیرون بیاورد تا داوطلب بتواند در انتخاب منابع کمک‌آموزشی، آزمون آزمایشی و کلاس کنکور  دقت و آگاهی بیشتری داشته باشد و به این شکل از هزینه‌های اضافی کم  و در دام افرادی که فقط به دنبال فروش محصولاتشان هستند، جلوگیری کند.

برنامه ریزی حساب شده و تجربه شده توسط برترین قبولی ها:

یکی از مشکلات اصلی و دردسرساز داوطلبان کنکور در این ‌یک سال مطالعه، برنامه‌ریزی روزانه است که حتماً باید برنامه‌ای باشد که  در آن پیش‌نیازها، مرورها جمع‌بندی‌ها، توجه به فصول تست خیز و چگونگی استارت مطالعه برای دشوارترین مباحث رعایت و پیاده‌سازی رعایت شده باشد، در غیر این صورت مطمئناً برنامه‌ی ضعیفی است که اجرای آن هیچ‌وقت نتیجه خوبی ندارد. و این مشاوره کنکور است که می‌تواند تمام این موارد را در برنامه‌ریزی اعمال کند و داوطلب را در اجرای برنامه روزانه مقید کند آن‌هم به‌صورت پیگیری‌های منظم و گرفتن گزارش‌های مطالعه و تست‌زنی  از داوطلب.

عدم نتیجه گیری در آزمون ها با وجود ساعات مطالعه زیاد:

کنکورهای سال‌های اخیر بسیار حرفه‌ای‌تر شده چراکه بیشتر رقبای شما، حرفه‌ای مطالعه می‌کنند و شما نیز نباید از آن‌ها عقب بمانید. اگر داوطلب به‌خوبی نداند برای به دست آوردن ترازبالا در آزمون‌ها باید چگونه درس بخواند و هرروز برنامه بچیند و به امید اینکه این بارترازش بیشتر می‌شود ولی فقط  زمان را تلف کند، مطمئناً ضرر خواهد کرد درحالی‌که مشاور کنکور به دلیل تجربه بالا و آشنایی بیشتری که از کنکور و دیگر عواملی که باعث موفقیت در کنکور می‌شود، دارد می‌تواند در همان روزهای استارت مطالعه با داوطلب، اشکالات را متوجه شود و برنامه‌ای یکپارچه و دقیق برای داوطلب تنظیم کند

نکات تاکتیکی برنامه‌ریزی توسط یک مشاور خوب

1- رعایت پیش‌نیازی‌های هر درس
2 – تسلط و آشنایی با سرفصل‌های هر درس از هر رشته
3-پیگیری منظم از وضعیت درسی داوطلب و ندادن برنامه درسی مشترک به همه
4-برنامه‌های درسی کوتاه‌مدت با بازدهی سریع در کمترین زمان
5- به مباحث انگیزشی تسلط داشته باشد.

 

منبع: مشاور گروپ